الثلاثاء، 29 ديسمبر 2015

طريقة عمل اللانشون البيتي الرائع بعدة طرق ونكهات مختلفه


اللانشون من الماكولات المحببة جدا عند الاطفال ودائما ما يطلبوة  لكن الام ترفض دائما ان الاطفال يتناولوة لانها لا تعرف ما هو مصدرة وكيف صنع وما نوعية المكونات الموجوده بداخلة هذا غير الشائعات التي كانت ودائما ما نسمعها عن االانشون وان مصدرة  لحوم فاسدة  لكن الاطفالا يحبونة وهذا لمكتسبات الطعم والتي  تضر بصحة الانسان   فتجنبي الضرر الي اطفالك وعائلتك وجربي وصفة الانشون البيتي  وتكوناتة لا يوجد بها اللحوم بل مكونات طبيعية  ومفيدة بصحتنا   فتاكدي اننا نخاف علي صحتك وصحت اطفالك وسيحبونة جدا وهتكوني متاكده من جودتة لانة من صنع يدك  وستعرفي الان الوصفة .
 وصفتنا تتكلم علي الانشون الطبيعي بدوم لحم وهو لة انواع عديدة منو السادة ومنة المحشي زيتون فهذه مهمتك اصنعي ما تحبينة من هذين النوعين .

 المكونات:

6 مكعب نيستون
كوب دقيق

1/2 كوب زيت 
6 بيضات
لون طعام صحي  اللون الاحمر
 ملعقة صغيرة بابريكا 
ملعقة صغيرة ثوم بودر و ممكن 3 فص عادي 
ملعقة صغيرة بصل بودر
 1/2 ملعقة ملح 
1/2 ملعقة فلفل اسود
ماء مغلي 

الطريقة :

احضر الخلاط  واضع فية البيض والزيت والنستون والبابريكا والبصل والثوم و الملح والفلفل الاسود  والحبهان وواضرب كل المكونات حتي يمتزجو وابدا انزل اللون الصحي  وابدا اضرب وانزل الدقيق ملعقة ملعقة حتي النفاذ كل ده وانا بخلط حتي تحصلي علي اللون المظبوط لو اللون  مش مظبوط ضيفي حتي يصبح كما تحبية  واحضر كيس نيلون رقيع وطويل واصي فية الخليط  واحاول اخرج الهوا اربط الكيس من الاعلا جيدا واضع خيط لاحكامة اكتر من الاعلا والاسفل ولو حبيتي ممكن قبل الاحكام تحشية زيتون او وهو في الخلاط تضعي الزيتون قبل صبة ولو مش حبة خلاص وبعد الاحكام ابدا في وضعة في  فويل واضعة داخل الماء علي النار  والنار شغالة لمده ساعة ونصف وعندما  يتم السوا واول ميبرد انزعة من الكيس واقطعو شرايح صغيرة واقدمو للاطفال وهيحبوة جدا لان التوابل هتعطيلو طعم رائع جدا .

0 التعليقات

إرسال تعليق