|
كلنا بقينا بنحب نقلد الهنديين في كل حاجة في الاكل في الملابس في المجوهرات ودي بقت موضة 2015 الي 2016 لاننا شعب بيحجب كل جديد ودايما عارفين ان الهند كانت ومازالت من البلاد التي تتميز باجمل الاكلات الهندية البسيطة ولامفيدة وما زالو متميزين بخوفهم علي صحتهم ولذلك مش عيب ابدا لو قلدناهم في حبنا لاكلاتهم الصحية ولهذا احب اقدملكو الخبز الهندي الخبز ده مكوناته بسيطة وصحي جدا لا يوجد فيه اي دهون ولا اي ضرر علي الصحة ومع ذلك طعمة في عاية الروعة وهو ليس مكلف ولا بياخد اي وقت ولا مجهود خلال 15 دقيقة مش اكتر بتعملي احلا واجمل وذات طعم رائع وهو الخبز الهندي الفريد.
المكونات :
2 كوب دقيق
ملعقتين من الزيت
ماء دافئ
رشة ملح
الخطوات:
احضر وعاء واضع الدقيق ورشة الملح واقلب واضع الماء للعجن حتي تتكون عجينة ناعمة الملمس وطرية واضع الزيت واتركها لترتاح لمده 15 دقيقة وخدي بالك كل مالعجينة ارتاحت كل مكان فردها اسهل بكتير .
بعد مالعجينة ارتاحت هكورها كور صغيرة واخد بالي اني ارتب الكرات ويستحسن اني ابدا باول وحده عملتها للي بعدها وهكذا وامشيها علي الدقيق حتي تسهل في الفرد ومتلزقش وكل مفرد وتلزق اضع دقيق تاني واخليها رقيقة جدا وبعد مخلص كل الكمية ابدا في الخطوة الاخيرة اسخن طاسة كويس ولا اضع اي ماده كل مالطاسة تكون سخنة كل مالعجينة مش هتلزق ومتنسوش انها موجود فيها زيت واضع العجينة الاولي وعندما ترتفع اقلبها علي الوجة الاخر حتي تقوم بالارتفاع وهكذا تكون العجينة في كامل سواها وبالتالي الباقي بنفس الوضع وبالف هنا وشفا .
|
0 التعليقات
إرسال تعليق