|
تبلي الفراخ وقدميها لعائلتك في اقل من ثواني بطريقة تحسي بيها ان كل من يتناولها مبسوط وفرحان من الطعم ولا الريحة الله بتشهي وكل جرانك هيشمو بس الرائحة هتلاقيهم عاوزين ياكلو معاكي وبيدقو ببابك سعتها اعمليها في عزومة وشوفي فرحة المعزومين عندك ومش هتخافي ابدا ولا هتجيبي تتبليلة من بره وتبليها بيهخا لا دا كلو من بيتك ومن غير اي مواد خارجية ممكن يكون لها اي تاثير علي الصحة وبخطوات بسيطة هتجهزيها ومش هتخافي ابدا من النتيجة كل الي عليكي انك تجهزيها واعزمي الي انتي عاوزاه وانتي مطمنة وممكن كمان تعمليها سندوتشات لاطفاتلك يخدوها معاهم المدرسة وهتكون صحية جدا ومضمونة بدل الاكلات الخارجية المكونات سهلة جدا وفي ثواني معدودة هتجهزيها وتقدميها وتكليبها انتي وعائلتك وهتبقي مبسوطة بالابتسامة الي هتشوفيها علي وجوههم بعد الاكل ومش هتستني وصفات خارجية عشان تعملي اكلاتك ووصفاتك
المقادير :
فرخة مسلوقة ومتقطعة
زبادي
ثوم
عصير ليمونة
ملح
قبقب اسود
بهارات
الطريقة :
بعد سلق الفراخ العادي بتقطعيها او بمعني اصح بتنزعي كل قطعة لحالها وبعد كده بتقومي بتركها تتصفي من اي دهون مكان الطبخ
قومي باحضار وعاء عميق وضعي الزبادي افرمي التوم مع الكملح وضعية مع الزبادي وضعي الليمون والبهارات الخاصة بكي وقلبيهم مع بعضهم وقومي بغمس القطع الفراخ فيه التتبيلة وضعيهم في الصينية تحت الشواية للتتحمر الوجة والوجو الاخر للفراخ وطلعيها وقفدميها في طبق التقديم بتاعك وقدميها لعائلتك وبالف هنا وشفا .
|
0 التعليقات
إرسال تعليق