|
صوره تقريبيه
وصفات الاكلات كتيرة واكترها متكررة لكن انك تلاقي وصفة سهلة وبسيطة دي بتبقا فيها صعوبة وبالاكتر في انك تطلعيها بنفس المذاق او تعجب اطفالك وزوجك لكن الاكل فن وصنعة ومش محتاج غير انك تمشي علي الوصفة وتتكتكي وتجربي لو طلعت مرة مش مظبوطة جربي تاني متياسيس لان ممكن تكون نسيتي اي حاجة كرري الوصفة تاني بنفس الطريقة واكيد هتطلع معاكي ناجحة وبعد الكلام علي الوصفات نتكلم شوية علي وصفتنا وهيا الفراج المتبلة بس مش شبه اي نوع انتي عملتية قبل كده نوع جديد بسيط وسريع وفرخة وحده هتكفي وهتشبع وهتعجب كمان ايةو هتعجب كل الي عليكي هيا انك تعرفي الخطوات الصح وتمشي عليها وحده وحده مفيش اسهل من كده.
المكونات:
فرخة مقطعة ل4 قطع
فلفل رومي شرائح
بصلة شرائح
لمونة
فلفل حار
ملح - فلفل اسود- كمون
توابل
ماء
3 ملاعق زيت
الطريقة :
اول حاجة احضري قالب مستطيل او دائري وضعي فية 3 ملاعق من الزيت وقومي بوضع البصلة وعندما يتم تدبيلها قومي بوضف الفلفل الحار والفلفل الرومي و اقومي بعصر الليمونة معهم وقومي بتحميرهم كلهم حتي يتحول لونهم للون الاحمر وقومي بوضع قطع الفراخ وبتسويتها مع البصل والفلفل حتي يتغير لونهم للون البيج قومي بوضع الماء حتي تقوم بتغطية الفراخ وضعي الملح والفلفل الاسود والكمون والنوابل التي تريدينها وقومي بتغطيتها جيدا حتي يتم سواها ولو تبقا ماء انزعيبة وبعد ذلك قومي بوضع الفراخ في الفرن بس بعد متشيلي البصل والفلفل لان ده تحول لصوص استخدمية مع الخضار وبعد اعطاء الفراخ للون الاحمر قدميها علي سفرتك والف هنا وشفا .
|
0 التعليقات
إرسال تعليق